Chocoladepannenkoek

Ingrediënten

  • 250 ml volle melk
  • 50 ml water
  • 200 g bloem
  • 2 eieren
  • 4 eetlepels cacaopoeder

Versiering

  • 1 kiwi
  • 3 à 4 rode kersen of druiven
  • een perzik
  • chocoladeschilfers

Bereiding

  1. Roer 4 eetlepels cacaopoeder door het basisbeslag
  2. Verhit een koekenpan met wat plantaardige margarine of olie. Laat een pollepel beslag in de pan lopen en bak de pannenkoek op een zacht vuurtje tot de bovenkant bijna droog is
  3. Draai de pannenkoek om met een spatel of gooi hem om. Leg hem na een tiental seconden op een bord
  4. Versier de pannenkoeken met 2 schijfjes kiwi als ogen, een halve kers of druif als neus, perzik (of meloen, papaja, …) als mond en een beetje chocoladeschilfers als haar