Ingrediënten
- 125 g havermoutvlokken
- 120 g tarwebloem
- 125 g suiker
- 75 g gemalen kokos
- 1 eetlepel honing
- 1 ei
- 2 eetlepels kokend water
- 125 g plantaardige margarine
Bereiding
- Meng alle droge ingrediënten in een kom
- Doe de margarine en de honing in een pan.
- Roer op een laag vuur tot de margarine gesmolten is
- Voeg het water toe en meng het onder het honing-margarine-mengsel. Klop het ei los en meng het erronder.
- Roer dit mengsel door de droge ingrediënten
- Vet een ovenplaat in
- Neem 2 koffielepels van het mengsel en maak er een balletje van.
- Leg dit op de bakplaat en druk zachtjes
- Leg het volgende balletje op 4 cm afstand
- Plaats de plaat in een voorverwarmde oven (175 °C) en bak de koekjes in ongeveer 15 minuten goudbruin