Ingrediënten
- 35 g stukjes Italiaanse QuornTM
- 1 aardappel
- 100 g andijvie
- wat fijngesneden ui
- 1/2 appel
- 1 eetlepel olie
- peper
- nootmuskaat
Bereiding
- Schil de aardappel en kook hem gaar
- Maak de ui schoon en snij hem in kleine stukjes
- Was de andijvie en snij ze in kleine reepjes. Kook ze in een grote hoeveelheid water gaar
- Giet alles af en giet het kookvocht van de andijvie weg
- Was de appel, schil hem, verwijder het klokhuis en rasp 1/2 appel
- Bak de quorn TM in wat olie en fruit de ui enkele minuten mee
- Voeg de appel toe en warm hem even mee op
- Plet de aardappel en voeg er een beetje peper en nootmuskaat aan toe.
- Meng er de andijvie door
- Verdun de puree eventueel met klein beetje volle melk