QuornTM met andijvie

Ingrediënten

  • 35 g stukjes Italiaanse QuornTM
  • 1 aardappel
  • 100 g andijvie
  • wat fijngesneden ui
  • 1/2 appel
  • 1 eetlepel olie
  • peper
  • nootmuskaat

Bereiding

  1. Schil de aardappel en kook hem gaar
  2. Maak de ui schoon en snij hem in kleine stukjes
  3. Was de andijvie en snij ze in kleine reepjes. Kook ze in een grote hoeveelheid water gaar 
  4. Giet alles af en giet het kookvocht van de andijvie weg
  5. Was de appel, schil hem, verwijder het klokhuis en rasp 1/2 appel
  6. Bak de quorn TM in wat olie en fruit de ui enkele minuten mee
  7. Voeg de appel toe en warm hem even mee op
  8. Plet de aardappel en voeg er een beetje peper en nootmuskaat aan toe.
  9. Meng er de andijvie door
  10. Verdun de puree eventueel met klein beetje volle melk